BJÄRELAGET DFF

F 13 2010

Coach: Anders Bogren Jan Waltersson
Resultat F 14

BDFF-Skälderviken 2-0

Till vårsäsongens sista seriematch kommer vi med knappt fullt lag. Men med hjälp från Fanny och Ebba så löser det sig. Amanda ställer upp och spelar ute vilket visar på stor lagkänsla. Trots att vi spelar på en regnsjuk plan och att vi är tunnt på spelare så tycker jag vi gör en bra match. Vi har intiativet hela tiden men SIF är lite farliga i sina kontringar i första halvlek. I andra halvlek dominerar vi totalt och siffrorna borde varit betydligt större. Vi försöker verkligen rulla boll och stundtals fungerar det riktigt bra. I andra halvlek kommer vi runt på kanterna och skapar mycket chanser. Målen komer på fina inspelningar från kanten. Tack för i vår tjejer och ni har gett er själv en stor möjlighet att gå hela vägen men det är mycket jobb kvar.

BDFF-Klippan 1-0

Vilken kämpainsats. Vi möter ett betydligt äldre lag med överåriga etc. Matchen är för vår del väldigt fysiskt och vi har svårt att få fart på vårt fina tekniska spel. Stundtals får vi till det och jag tycker att vi skapar fler klara målchanser än Klippan, och vill ge deras målvakt beröm. I första halvlek känns det oroligt flera gånger utan att de skapar direkta målchanser men i andra halvlek täpper vi till sista tredjedelen på ett fantastiskt sätt. Bästa laget vinner matchen utan att prestera på högsta nivå. Vi får tänka till hur vi skall få till det mot fysiskt spelande och äldre lag. Tack för er fina inställning tjejer!

BDFF-Höganäs BK 3-2

Vilken fantastisk fotbollsmatch av 13:åriga tjejer. Två fantastiska fotbollslag. Publiken bjuds på en öppen och teknisk fotboll av yttersta klass. Detta var två av Skånes bästa F97-lag som spelade. Till skillnad från Höganäs hemsida så tycker jag det var en helt jämn match där oavgjort hade varit ett rättvist resultat. Matchen böljar fram och tillbaka och båda lagen rullar boll och försöker spela offensivt. Kul! Lagen äger olika faser i matchen och det är mycket individuella prestationer som avgör matchen. Vill rikta ett tack till domaren som var väldigt bra. Extra roligt är att se alla engagerade föräldrar i båda lagen, detta är väldigt bra för barnen. Tack Höganäs för en bra match och vi ser framemot att träffas igen!

BDFF-Hessleholm 1-1

Vi möter ett bra lag som spelar fysisk fotboll. Till stor del är det ett lag fullt av 96:or. Det är utvecklande och bra att möta äldre spelare. Vi får inte igång vårt spel utan det blir en match full av kamp. Spelet från båda lagen är mindre bra. Hela matchen är jämn och resultatet fullt rättvist. Till nästa match måste vi försöka hitta tillbaks till vårt eget spel. Nu spelar vi vår tekniska fotboll och klipper Höganäs i nästa match.

BDFF-Ängelholms FF 3-0

Vi har gett oss själv en bra start på säsongen. En välförtjänt seger mot ÄFF grundlades på bra inställning från början till slut. Tyvärr är många planer dåliga efter den bistra vintern vilket inte gynnar oss. Det blir lite mycket kämpa istället för att vi får igång vårt fina passningsspel. Men vi visar trots detta att vi är ett nummer större än ÄFF i det mesta. Nu gäller det att inte kammen växer utan att vi fortsätter ödmjukt och jobbar vidare både på träningar och matcher.

BDFF-Billesholms IK 1-0

Då var första bortamatchen i serien avklarad. Vi gör en riktigt bra första halvlek spelmässigt där vi rullar upp många fina anfall med många spelare inblandade. Tyvärr får vi inte riktigt till det i avsluten plus att deras målvakt gör många fina räddningar. I andra halvlek börjar vi bra första tio minuterna men efter ett gult kort med utvisning i 5 min så blir vi tillbakapressade och det sprids lite panik i laget. Vi reder ut det hela med lite tur och skicklighet. Vi tar vår andra trepoängare fullt rättvist. Vill ge laget ett stort beröm för hur man kämpar och står upp mot äldre och mer storvuxna tjejer.

BDFF-Västra Karup 6-0

En godkänd seriepremiär. Vi får inte riktigt igång vårt spel utan faller inte i motsåndarens låga tempo. Vi får se det som en seriepremiär och hoppas på bättre fart framöver. Kul att vinna vilket vi gör helt rättvist. Vi skapar mycket chanser hela tiden men är lite ineffektiva. Det blir avslusträning i veckan.
2012   2011