BJÄRELAGET DFF

Bjärelaget Blå 2007

Lagledare: Marie Stefansson
Gunilla Johansson
Resultat div 5

Vinnare av Fair play 2007

BDFF - Norra Rörum 1-1

Sista matchen. Vi får ett tidigt ledningsmål (för en gångs skull ett "skitmål"). Vi har verkligen övertaget mesta delen av första halvlek och har bud på minst 2 mål till. Andra börjar lite trögt och dom kommer mer rätt än vi som det ser ut från min kant. Men vi rycker upp oss igen och har ett par riktigt vassa läge, men tyvärr så får vi inte rätt på avsluten. Med ca 10 min kvar får dom på ett rätt dåligt skott fast bollen rullar turligt in. Vi får ändå 1 poäng med oss och kan sluta 8:a i serien, det tycker jag att vi kan vara stolta över med tanke på hur många olika startelvor som vi haft i år. Några spelare som höjde sig lite över idag: Emme punktade deras spjutspets (som dominerde förra mötet) perfekt, Anna O + Anna H gör mycket bra ingripanden båda två. Mimmi alltid löpstark o skapar mycket både för sig själv och andra. Målet Anna H. Poängen idag: 3p Emme, 2p Anna O, Anna H, Mimmi O Lotti, 1p Therese, Vickan, Frida, Clara, Gunni, Anna S, Josse & Sojjan. 5 poäng till Johanna S som nästan sköt omkull linjemannen (den svider fortfarande). TACK ALLA SOM STÄLLT UPP I ÅR I VÅRT KÄRA B-LAG. :) MARIE, GUNILLA, EVA & JOHANNA.

Wisseltofta IF-BDFF 1-11

Sista bortamatchen (20 mil blev det). Fast det har varit långa resor så verkade alla känna ett visst vemod till att det verkligen var sista, för en sak är vi alla rörande överens om och det är att vi har verkligen haft riktigt roligt när vi har åkt runt i Snapphanebygden. Idag var det ganska tomt på avbytarbänken bara 1 spelare. Tyvärr blev Anna skadad efetr ca 30 min och fick sen vila resten. Sen blev det väldigt enkelt att sköta bytena. En glad överraskning idag var F14- tjejen Emelie som gick in och tog för sig bra och var otroligt nära att göra mål i sin första seniormatch. Extra plus oxå till Tove. I övrigt tycker jag att vi gör en bra match och klarar av att inte falla in i deras låga tempo. En rolig kommentar idag från en rutinerad spelare efter att hon fått frispark emot sig citat: "Jag borde hålla igen, för jag är extremt hård". Nytt för idag som vi aldrig provat tidigare var att vi åt tårta i pausen (egentligen för att Mimmi fyllde år), verkade ge bra effekt för vi drog ifrån rejält efter paus. En annan nyhet var att Gunilla skulle kunnat gå direkt på fest efter matchen utan att passera duschen (såg riktigt fräsch o pigg ut inte en svettdroppe). Tack oxå till Johanna, Eva & Sofie som förgyllde tiden vid sidlinjen. Poängen 3p Karro, Mimmi & Julia, 2p Emelie, Therese, Tove & Josse, 1p Anna H, Gunni, Lotti, Jobo & Anna O. Målen: Mimmi 6, Karro 3, Julia 2.

BDFF - Osby 2-2

Ja vi har verkligen inte marginalerna på vår sida. Dom tar ledningen, fast jag tycker att vi har det mesta av spelet. Sen får dom en spelare utvisad och vi tar över mer o mer. Kvitteringen kommer i början av andra efter ett riktigt snyggt anfall som Julia avslutar. Vi tar också ledningen med 2-1 ett riktigt kämpamål. Sen i slutet av matchen känns det som dom har gett upp och vi har flera bra läge att döda matchen, men tyvärr så håller vi inte koncentrationen uppe och avgör. När klockan står på 87 min så tappar vi all markering på högersidan och vad som händer sen det vill man helst glömma. 2-2 och 3 min kvar. Positivt från idag Gunillas mittfältsspel tillsammans med Sosso. Alla kämpar verkligen bra idag att vi sen tappar dom 2 poängen precis i slutet är kanske inte hela världen, fast hade vi fått dom så hade vi legat 8:a istället för 10:a, men nu tar vi nya tag 2 matcher kvar. Kul att Malin K har gjort debut i vårat B-lag. Poängen idag 3p Gunilla & Julia, 2p Lotti & Sosso, 1p Emme, Vickan & Anna O. Målen Julia 2.

Vankiva - BDFF 5-1

Ännu en förlust. Man ska ju inte klaga på domaren så då gör jag inte det. Jag tycker stundtals att vi spelar ut dom, men sen kommer vi in i deras tjongbollsspel och det gynnar inte oss precis kan jag intyga. Några som höjer sig extra idag är Sofie J som sliter som en varg över stora ytor, Anna H som gör sig bättre o bättre som mittfältare och idag även som back, Matilda som med execellenta hörnor o inlägg och ett gott slit pån yttermittfältet övertygar mer o mer, sist men inte minst Frida som gör ett oerhört grovjobb på sin högerback match efter match. Poängen idag: 3p Sosso 2p Anna H, Matilda & Frida, 1p alla övriga, -3p Sojjan för att hon klapp en hel påse kanelgifflar på ditfärden, samt till mig själv eftersom jag glömde licenser och protokoll (känn dig saknad Eva). Målet Karro. Ha det gött MARIE.
Ps. "Daten" på parkeringen vid Ö.Karups kyrka gick bra , licenserna är räddade. Gunilla

BDFF - Knislinge 4-5

Ja vad ska man säga ???? Vi är nog inte det laget som får flest GRATIS-mål i serien precis. Vi jobbar och sliter som f...n, sen får dom ett skitmål på en tjongboll. Så ser det ut hela tiden. Vi har idag 3 bollar i stolparna. Det känns som en liten rumpnisse springer och flyttar målburen fram och tillbaka. Visst är det synd om OSS (inte ett öga är torrt). Positivt idag att vi har lyckats få med oss 2 nya i B- laget Anna S & Emelie bra betyg till er idag. Jag tycker stundtals att vi rullar bra och fyller på med nästan hela laget. När vi gör det så får vi väldigt långt hem. Som vanligt så får backarna inte många vilopauser utan får bra träning hela tiden. Vi gör totalt sett en bra match med tanke på att många hade lite nya positioner att spela på. T ex Vickan som anfallare, Anna S mittfältare, Josse innermitt, Emme stötande, Jobo yttermitt & Anna H yttermitt. Men det är det som är lite av B- lagets charm, att man får prova på lite var som. Jag hade ny hjälp på linjen idag också Johanna S, mycket bra coachning utav henne (fast jag hade hellre sett henne på plan). Alla får bra betyg idag. Poängen 3p Emelie & Josse, 2p Clara, Anna H, Mimmi & Vickan, 1p Matilda, Frida, Gunni, Sojjan, Anna O, Anna S, Anna O, Jobo & Sosso. Nu har jag tänkt en underbar tanke, så i fortsättningen tror jag att vi ska få lite enkla mål. Tack alla idag för en underhållande match. Målen: Vickan 2, Anna H & Josse. //Marie.

Treby - BDFF 4-0

Samling kl 12.00. Nu hade vi 23 mil framför oss innan vi var hemma igen vid 19.30. 3 mil av dessa var på GRUSVÄG. Inte konstigt att vi förlorar nästan alla bortamatcher när halva laget är åksjuka när vi är framme. Jobo tyckte ett tag att det kändes som vi åkte BALDER. Fast ganska kul hade vi, stannade och hade fika i tassemarkerna vid 13.30 (synd att myggen märkte oss). Själva matchen är det väl inte mycket att säga om. Vi står upp bra i början och håller tätt i ca 25 minuter. Deras mål är faktiskt riktigt snyggt ett skott utifrån som går in i bortre krysset. Efter pausen har Matilda ett riktigt bra skott med vänstern som ser ut att sitta rätt i krysset, men tyvärr så tar den i ribban. Istället så ökar dom på till 2-0, då känns det lite tungt och efter det så får dom göra lite som dom vill. Då kommer 2 mål till. Trots allt så gör vi en hyfsad match kanske inte vår bästa men ändå, dom leder ju faktiskt serien. Positivt idag att vi har 3 "nya" ansikten med idag och det känns riktigt bra: Linda, Dorentina & Molle. Nu ska jag dela ut lite poäng. 3p: Jobo & Frida, 2p: Clara & Linda 1p: Anna H, Anna O & Njomza. Tack alla för en bra dag ps nu är det bara 40 mil kvar ds // Marie

BDFF - Hästveda 3-3

Till en början går det lite trögt. Och vi blir ofta 2:a på bollarna och ingen vill riktigt ta tag i spelet. Vi har väl ändå övertaget, men så får dom ledningen på deras enda chans så långt i matchen. Då vaknar vi och spelar upp oss betydligt. Innan paus gör vi 1-1 och tar ledningen med 2-1 precis innan pausvila. Vi börjar andra bra och ökar på till 3-1 och vi har matchen som i en liten ask. Men det är inte alltid det blir som man tänkt. Dom kommer igen och kontrar in både 3-2 o 3-3. Anna räddar oss på minst 2 friläge till och dom räddar oxå några läge från oss, så istället för 3 pinnar blir det bara 1. Poäng idag: 3p Sojjan & Julia, 2p Johanna & Anna O, 1p Frida, Clara, Gunilla & Vickan. Målen Julia, Jobo & Johanna. :)MARIE.

Sösdala - BDFF 1-1

Ytterligare 20 mil ligger bakom oss. Anlände till arenan ca 30 minuter före matchstart. Vädret var fint fram tills det var 5 minuter kvar till matchstart, då öppnade sig himlen och alla blev dyngsyra. Första halvlek ganska jämnt, men jag tycker att vi har ett litet övertag. Precis innan halvlek har vi ett ypperligt tillfälle att ta ledningen men tyvärr går skottet över (citat från splaren: Det hade räckt med en tåfis). I början av andra halvlek tappar vi lite och dom gör 1-0, sen kommer vi igen och tar över mer och mer. Målter kommer vid ca 10 minuter kvar. Ett riktigt snyggt mål av Julia och en underbar framspelning av Johanna. I överigt så får backar verkligen bekämpa färg idag. Stabila och riktigt bra i mitten Gunilla och Vickan. Ytterbackar som Clara, Frida och Josse löpvilliga och rättplacerade. Mittfältet får som vanligt grovjobba och springa som abra den, Johanna, Sojjan, Matilda, Emilia, Sosso och Therese. Anfallet med Julia, Mimmi och Anna H fick ju inte så mycket gratis utan fick slita till sig alla chanser. Bra och räddar oss många gånger gör Anna O med enorma utsparkar och fina räddningar. Det som verkligen gör en stolt och glad är att se hur ALLA kämpar och sliter för att få till den där kvitteringen som vi till slut lyckas med. Det hade aldrig gått om inte ALLA hade offrat sig. En som trots sin ringa ålder övertygar mer och mer för varje match är Therese, vi får verkligen vara glada att hon spelar i vårt lag för jag tror inte att många skulle vilja möta henne som motståndare. Extra plus idag också till Julia, Vickan, Johanna och Josse O. Poängen idag: 3p Therese 2p Julia, Josse, VIckan och Joahnna 1p alla övriga. Kul också att Eva följde med (Vi har ju ganska kul på våra utfärder i Snapphaneland, igår fick vi till och med se en riktig snapphane). Till sist: Jag skulle vilja tänka klart. Jag skulle vilja tänka en underbar tanke, en underbar tanke idag. :) / Marie

BDFF - Farstorp 3-2

Det här var en jämn match som vi som tur var gick segrande ur, fast tur o tur, vi kunde gjort fler mål med lite mer kyla i några avslut. Vi vann rättvist tycker jag för vi skapar mer än dom. Som vanligt ett mycket gott jobb av våra F14-tjejer Therese, Jennifer & Sandra (ni är guld värda). Våra rutinerade spelare Gunilla, Johanna, Lotti, Sojjan, Mimmi (som bara spelade lite (90-20=70 min)), Sosso, Julia (riktig slitvarg),Jobo (superbra) & Vickan tar sitt ansvar och vinner oftast sina närkamper. Våra goa F16-kämpar Anna & Josse riktigt bra idag. Bra jobb av alla idag. 3p till alla eftersom vi vann och för att alla accepterar att man inte alltid spelar där man hör hemma. Målen Julia 2 & Mimmi. En nöjd lagledare Marie.

BDFF 2 - Röke IF 4-1

Damlag b. Nja, snarare f14 & f16 och någon b- lagsspelare.På förhand såg det något besvärligt ut med lite tunnt om folk.Men ack vad vi bedrog oss.Med ungdomlig entusiasm (nåja, Gunilla också) överraskade ni nog samtliga idag inkl. mej.Jennifer,Jessika,Therése,Tove & Sandra jättebra spelat idag.Anna O stabil i målet och backlinjen med Gunilla som dirigent och Frida med uppoffrande spel liksom Josse O.Anna H sliter och jobbar tufft både på mittfält och i anfallet.Sofie J en blivande stor innermittfältare springer kopiöst matchen igenom.Men bäst på plan idag var nog trots allt Julia som gör två mål och är inblandad i de andra.Jobo kämpar på i sina ovana roller men gör det helt ok.Caroline O får också lite speltid och kämpar på men kan inte göra sig själv rättvisa med en ond hals.Övriga målskyttar idag var Therése och Jessika.Marie & Gunilla var stolta ledare och det är jag också. Jonny D

Bjärnum GoIF-BDFF 2-1

En sista långresa innan uppehållet. Gunilla hade som vanligt ett jättejobb att få ihop spelare till matchen. I mitt tycke så spelar vi bra mycket bättre fotboll än Bjärnum, det var nästan bara tjongbollar från deras sida. De tar ledningen men 1-0 efter ett skott utifrån som går in precis under ribban. Cirka 10 minuter innan paus så kvitterar vi efter ett "kanonskott" från Johanna Svensson. I andra börjar vi också bra men tappar tempo och de tar ledningen men 2-1 efter ett inlägg som enligt en del publik var helt klart offside. Ett jättejobb av Johanna Svensson på mittfältet och jag måste också nämna Therese Johansson som enligt mig var bäst på plan. Tack alla som ställde upp och det var riktigt roligt att vara med och sköta bytena och flaggan även om dommaren inte trodde på mig alla gånger. Vid tangenterna Nina

N.Rörum - BDFF2 5-2

Det positiva idag är att vi till sist har ett lag att ställa på plan (för det ska Gunilla ha en stor eloge). Matchen i sig är väl ingen hit för vår del förutom att vi kämpar och ligger i. Vi tar ledningen med 1-0 och det känns som vi har stor chans att klara detta, men dom kvitterar ganska snart och tar också ledningen med 2-1 ett mål som vi borde avstyrt. I början på andra är vi bra med igen, men tyvärr blir det 3-1. När vi sen reducerar till 3-2 tycker jag att vi är det bästa laget på planen, men sen får dom 2 skitmål och slutresultatet är ett faktum. Vi får en straff som vi tyvärr bränner (det är sånt som händer). Tycker att vi har en riktigt bra domare idag, som utser Johanna till roligast på plan och mig till en bra linjeman. Har idag insett att fotbollsplaner är enormt långa och breda när man med korta 40-åriga ben ska försöka springa fram och tillbaka hela tiden (tror inte att jag ska ta upp någon ny karriär inom denna sport, håller mig till friskis & innebandy). Idag får ALLA 3 poäng för en härligt genomförd match, TACK till er som ställde upp idag: Jobo, Mimmi, Therese, Gunilla, Jessika, Johanna, Sofie J, Jennifer, Julia, Josse O, Lotti, Tove, Vickan C & Eva (busschaufför).Målen Julia & Lotti. Vid tangenterna Marie.

BDFF 2 - Wisseltofta 7-0

Äntligen 3 poäng, det var längesen. Idag var det ombytta roller om man jämför med sist. Anfallarna och våra mittfältare (offensivt) fick jobba mest och försvaret & målis fick en behaglig match med några få uppoffringar. Jag tycker att vi verkligen rullar boll bra idag och är först på bollarna. Backlinjen gör vad som behövs rullar upp till anfall lugnt och säkert. Mittfältet lägger många bra löpbollar och spelar också bra inom laget. Anfallarna får springa som ini och ligger bra på deras backar. Jag tycker överlag att vi uttnyttjar vårt spelövertag på ett bra sätt, synd att vi blir lite stillastående dom sista 5, men klart leder man med 7-0 så är det lätt att slappna av. Poängen idag: 3 p Josse, Clara & Therese 2 p Johanna, Anna H, Emilia & Vickan 1 p Alla övriga. Målen: Anna H 2, Josse, Johanna, Emilia, Mimmi & Therese. Tack alla för en bra match. Marie & Gunni :)

IFK Osby 2 - BDFF 3-0

Klockan 16.15 fyllde vi 2 bussar och begav oss 12 mil till Osby. Alla var på ett strålande humör och trodde att vi skulle ha 3 poäng med oss hem. Men tji fick vi och tre mål i baken. Men första målet är jag helt övertygad om att vår fantom målvakt för dagen hade räddat om det inte hade varit en av dom sekunderna i matchen som hon inte riktigt var med. Dom andra 2 målen hade heller inte behövt bli av om inte solen hade bländat Gunilla. Alltså borde denna matchen sluta 0-0 och vi skulle haft 1 poäng med oss hem från Osby. Men nu blev det som det blev. En stor eloge till Jobo som jag tycker gör en av sina allra bästa matcher. En spelare som också övertygar mig mer och mer är Therese Johansson som alltid gör sitt bästa och kämpar in i det sista. Idag gör alla vad som kan och det laget vi möter idag är det bästa laget vi mött i år. Att spela anfallare idag är inte det lättaste, vi får inga direkt bra bollar som är latta att göra något av. Alla positioner får slita ontt idag, men vi håller emot bra på den mega långa planen med normal bredd. Poängen idag blir 3p Jobo, Therese. 2p Mimmi, Gunilla, Johanna S. 1p Julia, Gabbi, Sojjan, Clara, Vickan, Anna H, Lotti, Caroline & Sofie J.

BDFF - Vankiva 2-4

Som vanligt blir det lite kärvt med folk i sista stund, men med bra tjejer underifrån som ställer upp med kort varsel så klarar vi det ändå. Idag spelar vi som brukligt en jämn match och är värda mer än 0 poäng, tyvärr så får man inga stilpoäng i fotboll (det skulle detta laget annars behövt). Mimmi går in och spelar säkert som sisteman. En riktig kanonmatch gör Jessica "Sickan" Hallin-Johansson som trots sin ringa ålder (född 94) helt orädd går in alla situationer med maximal utdelning och har en otrolig förmåga att läsa spelet.Första målet: en riktigt säkert placerad frispark på långt håll, andra en drällboll från en hörna. Helt klart bäst på planen idag. I övrigt stabila insatser av rutinerade spelare som Johanna S, Lotti, Gunni, Mimmi, Julia, Kajsa & Anna O (målis). Kul också att se så orädda & tuffa som Josse, Anna Olof & Anna H. Mycket strongt också av Therese som trots sin onda nacke ställer upp och vilka säkra ingripanden hon gör sen. En som också utvecklas som utespelare mer och mer är Jobo riktigt bra idag. Måste bara dela ut lite poäng idag för omväxlingsskull. Jessica 3, Mimmi, Julia & Terese 2, alla övriga 1. Målen: Jessica "Sickan" 2. Vid knapparna Marie tack för idag.

Knislinge- BDFF 5-2

Den här serien känns väldigt jämn spelmässigt. I första halvlek har vi riktigt bra koll på motståndarna och långa stunder pressar vi dem tillbaka på deras planhalva. Caroline, Anna H och Jennifer turas om att jaga och störa backarna så att de oftast skyfflar ut bollen över sidlinjerna. På mitten sliter Sofie, Johanna vänder bort motståndare, Anna Olof kommer i bra löpningar på kanten, Therese lägger precisa passningar och Kajsa gör sin bästa halvlek i karriären. Knislinge försöker slå mycket långa bollar över våra backar men med Mimmis snabbhet och Lottis säkerhet och stöd känns det oftast mycket tryggt. Jessica och Sandra gör också en säker backinsats trots att det är deras första seniormatch. Jobo ger understöd till backarna genom att täcka lite längre ut i straffområdet och detta sparar mycket kraft. Av den här anledningen känns det orättvist att vi ligger under med 2-0 i halvlek men inte särskilt oroväckande. I andra halvlek reducerar Johanna S på en perfekt lagt frispark och vi har häng igen. Tyvärr svarar de med mål efter en hörna som vi inte får bort och sen två skitmål. Vårt andra mål görs behärskat av Anna O efter en perfekt passning mellan backarna från Therese. Resultatet speglar inte spelet men det är målen som räknas. Ett stort tack till F 14 tjejerna Jessica, Jennifer, Sandra och Therese för att ni ställde upp trots att ni hade egen match efteråt. Med såna spelare i bakfickan känns framtiden ljus.

BDFF - Treby 0-4

Vi står upp bra i första, men kommer tyvärr inte till några riktigt bra avslut. Alla kämpar som bara den och det känns som vi är med i matchen. Sen kommer pausen och efter den så är det bara ett lag på plan och det är inte vi. Allt vi hade i 1:a var som bortblåst och ingenting fungerade längre, men hur som helst så kommer vi igen det vet jag. Idag får alla godkänt (1:a halvan den andra är inte inräknad). Extra plus till Josse S, Clara, Lotti, Anna H, Anna (målis) & Kajsa. Sorry tyvärr inga målskyttar idag kommer nog nästa gång. :) Marie

Hästveda - BDFF 1-2

Efter 20 mils körning kändes det riktigt skönt att ha 3 poäng med hem i bagaget. Vi var lite sega i benen tills dom gjorde 1-0, men sen blev det bättre o bättre. Vi tog över spelet och det såg bra ut i slutet av första. Vi kvitterar med ett solonummer av Karro där hon dribblar igenom hela deras försvar. Vi har bud på fler mål, men som alla vet: bollen är rund. Vårt andra mål är en ren repris av det första. Sen tycker jag att vi slappnar av och släpper in dom lite onödigt mycket i spelet, men som tur är så gör Jobo någon svettig räddning och vi håller undan. Extra plus till HÖGERBACKEN Mimmi (ja Figge du läste rätt), Njomza, Amie, Gunilla, Emilia, Jobo & Karro. Mycket roligt att se hur Therese tar för sig trots sin ålder, fortsätt såhär respektlöst så kommer det att bli himla bra. Alla övriga har också gjort en bra insats idag Sojjan, Matilda, Kajsa, Anna H, Anna O & Caroline. Målen KARRO 2. Tack alla kämpar :) //MARIE

Röke - BDFF2 3-2

Vi känndes lite sega i första halvlek och kunde nog eller rättar sagt borde inte ha legat under med 2-1 efter 45 minuter. Spelmässigt höll vi rättså jämna steg. Njomzas långskott var värd ett bättre öde än att träffa målramen rätt i krysset. Vårt första mål i slutet av första halvlek var ett riktigt snyggt långskott av Julia som gick över målvakten och dalade in. I andra halvlek tog vi nya tag och det såg bra ut ändå till dom fick in ett mål på sin enda målchand efter ca 12 minuter. Vi låg på och hade väl 3 chanser som borde rullat vår väg, men som dom säger: bollen är rund. Emilia, Frida och Njomza gjorde ett riktigt grovjobb på backplatserna idag, deras anfallare var ruskigt snabba och tuffa, extra eloge till er. Vårt andra mål liknar det första ett snyggt höjdar skott avlossat av Molle, som också kom mer in i matchen ju längre den varade. I övrigt borde vi i alla fall varit värda 1 poäng ( enligt mig tre men jag ju jävig). Plus också till Kajsa, Hjorth, Anna O, Matilda, Erika, Sojja, Jobo och givetvis Gunilla som är brytsäker som bara den. / Marie

Bjärelaget DFF - Bjärnums GoIF 3-1

Vilken fantastisk start på seriespelet. 9 poäng till Bjärelaget i helgen då båda div.5 lagen vann sina matcher och f16 fick 3-0 på w.o. Andralagets match mot Bjärnum var en bra genomförd match kanske allra mest i försvarsarbetet där vi visade inställning och attityd. Sedan förvaltar vi våra målchanser på ett ypperligt sätt där Mathilda satte en vänsterraket mycket snyggt. Mimmi visar sin målfarlighet för andra dagen i rad och Anna Hildingsson får på ett ursnyggt skott från långt håll. Det lönar sig att skjuta tjejer. Mina reflektioner efter matchen var också på vilket berömvärt sätt "de unga" och "den gamle" skötte sig. Ung entusiasm och järnladyn med rutin i massor.Bra insatser även av Clara, Camila,Kajsa, Frida, Caroline, Lotti i målet, Vickorna C & J, Jobo som utespelare, Sosso S & Njomza

Bjäre Cup

Damjuniorerna segrare i sin klass
2014   2012   2011   2010   2009   2008   2006   2005   2004