BJÄRELAGET DFF

A-laget 2005

Lagledare: Jonny Danielsson
Resultat  div 3

Husie IF - Bjärelaget DFF 7-0 (2-0)

Nu är det över töser. Nu kan vi koppla av och lägga den här sejouren i div. 3 till handlingarna Den här säsongen förstördes redan i våras efter HDFF matchen då vi plötsligt och mindre lustigt stod utan tränare. Det tog tid att få upp hakorna på er men ni & vi har kämpat i motvind trots att resultaten inte gått vår väg. Det gick inte vår väg idag heller men insatsen mot Husie är en riktig kämpamatch. Massvis av återbud, skador, avstängning, m.m gjorde väl oss en del oroliga innan matchen. Det blev 7-0 till Husie och jag tycker att ni gör en jättematch. Endast 2-0 i halvlek blir til sist 7-0 men det glömmer vi. Jag kan inte låta bli att nämna de tjejer från f 14 som direkt efter sin egen match satte sig i bussarna och åkte med till Malmö. Njomza, Sofie & Julia stort tack för att ni ställde upp så välvilligt. Sen måste jag också nämna tre som jag tycker tog ett extra stort ansvar idag nämligen My, Mimmi & Linda I. Sen är det alltid kul att se när Husiespelare skickar bollen över sidlinjen när Sanne Bulldozer kommer farande. Skitkul och härlig inställning. Godkänd debut av Malin Kalmdal.Dagens poäng. My 3p, Mimmi 2p, Gunilla, Linda 1 p.

Bjärelaget DFF - Råå IF 0-8 (0-4)

I det tidigare matcherna med stora förlustsiffror har vi trots allt spelat bra och senast mot HDFF gjorde laget en storstilad insats i 75 min.Tyvärr i denna match var Råå numret större i allt.Bortalaget dominerar fullständigt och siffrorna är inte missvisande. Men jag förstår er.Med så många återbud och dålig träningsvilja inför matcherna kan det bara gå på ett sätt.Typiskt också att Karro skadar sig och Ida får ett horribelt gult kort av den fantastiska domaren som betyder avstängning för hennes del.I dag är det nog ingen som kommer upp i normal standard så poängen blir.3 p INGEN, 2 p INGEN , 1 p ALLA.NI SKALL HA ALL HEDER AV ATT NI KÄMPAR VIDARE.EN MATCH TILL TJEJER, SEN ÄR DET ÖVER.

Helsingborgs DFF - BJärelaget DFF 6-0 (1-0)

I mitten på 1:a halvlek tillåts HDFF göra 1-0 då vi pga. en omplåstring på en spelare samtidigt som en annan måste ut och hämta andan gör att vi saknar 2 st. på mittfältet.Då kan HDFF rinna igenom från mitten och näta.Efter det så håller vi dom stången i 50 min. och vi får friläge men kan inte trycka dit bollen.I stället gör dom 2-0 i 75 min. och då går luften ur oss.Sedan gör HDFF lite som dom vill och gör ytterligare 4 mål sista kvarten.På det stora hela skall vi vara jättenöjda med 75 min. idag då vi spelar bra.Kan vi spela lika bra nästa helg mot Råå tror jag att vi kan lugga dom på poäng.Det hade varit roligt och ni hade varit värda det så som ni kämpar.Jättekul att se dom stöttande föräldrarna på matcherna.Tack skall ni ha. Dagens poäng.Ida 3, Linda I 2, Annie, Karro, Jobo, Vickan J 1.

Bjärelaget-Bunkeflo 1-9 (0-6)

0-1 nästan med en gång matchen tungt. Efter 5 min Calin skadad Lottie tar ansvaret och ställer sig sånt tycker jag om. Sen spelar bra i 15min men sen vet jag inte vad som händer precis som vi ger dom 4 mål gratis. Glöm första halvlek. Andra halvek det såg ut som vi hade bytt ut hela laget. Strålande tjejer vilken fajting o glöd o spel jag fick nästan en tår i ögat fortsätt med det tjejer. Ligga under med 0-6 och gå ut göra en sådan andra halvlek det är mycket starkt. Ta det med er till nästa match. Snygg frispark Ida. Ett plus till er alla. Gunne

Bjärelaget-Håkanstorp 0-10 (0-4)

Jag tycker att vi gör en helt okej första halvlek. vi tappar på mitten när karro går ut och skall plåstra om ett litet skrubbsår. Vi går bort oss för mycket i markeringen och det var inte bara du gunilla. Men vi får inte glömma att vi hade minst tre frilägen. Sen blir det som vanligt i andra halvek att vi slutar att tänka fotboll. Håkanstorp är ett tungt lag att möta och med massor av rutin. Men vi måste tuffa till oss lite mer tjejer och framför allt komma väl förbereda till match. Besviken Gunne

väsby- bjärelaget 5-1 (2-1)

Vi gör en bra första halvlek. Vid ställningen 1- 1 skall vi ha solklar straff när ida bryter igenom, tyvärr när man har motgångar känns det extra jobbigt i sådana tillfällen. I andra halvlek blir vi lite trötta och tappar markering . Vi tittar för mycket på boll och glömmer var vi har motståndarna. Men det var en kanon inställning på plan och trevligt att se att ni vågar att rulla boll Ta med det till nästa match. kämpa på tjejer. Jag skall stötta er till hundra procent. Gunne

Eskilsminne-Bjärelaget 11-0 (3-0)

Vi gjorde ett bra lag bättre en vad dom är. För att vissa spelare Lägger energi på trycka ner andra spelare i laget. Här kommer tre punkter att lära sig. Agera beslutsamt i och omkring vårt straffområde. Jag vill se GLÖD,HJÄRTA och ENGAGEMANG från Samtliga.Och den viktigste til sist.Vi är TVÅ LAG och i dessa STÖTTAR vi varandra. GUNNE

Munka/ÄFF-Bjärelaget DFF 0-1

"Den stora fighten" mot Syltans lag vanns mycket rättvist av Bjärelaget med 1-0.Första halvtimmen dominerades totalt och 1-0 målet av Karro Svensson var helt i sin ordning.Sista kvarten av 1:a halvlek tappar vi lite av vårt spel och M/ÄFF tillåts flytta upp i banan men närmre än ett skott i ribban blir det inte.Inför andra halvlek bytar vi 5 spelare.Vi har hela 20 spelare med oss till matchen och alla skall spela.Vi blir inte lika dominerande i andra men det är ändå Bjärelaget som skapar de bästa chanserna.4 bra läge där vi är igenom men får inte till det i sista momentet och ett skott som tippas uppåt av målvakten och studsar två gånger i ribban och sedan inåt plan.Första halvlek är vi mycket nöjda med och försvarsmässigt klarar vi det bra även i andra trots att spelet blir förryck pga. alla byte.Men Gunne fick se många spelare och det var främsta målet med denna match. Många var bra idag men poängen blir:GABBI 3,ERIKA 2,LINDA,KARRO,IDA,LOTTI,MIMMI,MY & JOSSE.

Bjärelaget DFF-Hjärnap GIF 2-2 (0-2)

Första träningsmatchen inför hösten 2005! Efter en nervös o trevande inledning av matchen, tar vi över totalt och skapar målchanser på löpande band.Men lyckas inte sätta bollarna i nätet. 0-2 i halvlek är missvisande.I andra halvlek fortsätter vi att dominera och målen kommer.Ni spelar en fantastik fotboll.Tjejer ha tålamod. Ni är bättre än vårens resultat visar. Vill tacka jobo för en bra match, oför att du kunde ställa upp på så kort varsel.Hela laget får ett plus i kanten. Ett extra plus ger jag till Mimmi,Karro,Gabbi.Ser fram i mot torsdagens träning.
refererat av Nöjd Gunne!

Bjärelaget DFF-Husie DIF 0-10 (0-4)

Förlust med 0-10 är ju ingen vacker syn men förlusten är inte ert fel tjejer.Vi ledare får ta på oss detta då vi inte kunnat ersätta den avhoppade tränaren och inte heller kunnat förklara så ni förstår hur vi ska spela försvarsmässigt.Försvaret börjar ju inte i backlinjen, alla måste deltaga i det jobbet och press och understöd måste alla hört talas om.Jag måste ända säga att vi har några riktigt fina anfall under matchen där vi verkligen visar att vi kan spela fotboll också.Individuellt så gör Ida nog sin bästa match nånsin, Caroline är utmärkt i målet med många fina räddningar (lite mer hjälp till henne hade det inte blivit så många mål),Amie bra 1:a halvlek ville sen byta men kom in igen på slutet och visade hur duktig hon är.(välkommen tillbaka Amie)I övrigt kämpar vi på men för dagen räckte vi inte till mot ett lag som hämtat spelare från div.1 och fått spelare från Malmö FF inför säsongen.Till sist vill jag bara säga till er som redan gett upp, säsongen är inte över och vi kan fortfarande reda upp detta på egen hand i höst, det skiljer trots allt bara 4 poäng uppåt.
refererat av Jonny

Bjärelaget DFF-Hallands Nations FF 0-4 (0-0)

Trots en ny förlust tycker jag att vi är på rätt väg.Det verkar som om vi är mer bekväma med 4 i backlinjen.I matchen är vi bra med ända till 65:e min.då en studs på ett smalben friställer en lundaspelare som kan göra 0-1.I vår kvitteringsjakt blir det istället ytterligare mål bakåt och vi förlorar med 0-4.Hallands Nation är nya serieledare så det var inget dåligt lag vi mötte.Tony J satte dagens poäng enligt följande:Ida 3,Sara 2, Vickan J 1, My 1, Karro 1.
refererat av Jonny

Råå IF-Bjärelaget DFF 6-2 (3-1)

Känns lite konstigt att vara glad när man förlorat med 6-2.Men det känns som om glädjen att spela boll är viktigare just nu.Glädjande att se en 13 åring debutera i a-laget och göra det så pass bra som Johanna Borgcrantz gjorde idag.Ytterligare en debutant var Johanna Nilsson som fick 45 minuter och klarade sig galant.Vi tog ledningen i matchen med 1-0 men Råå svarade med 1-1 i anfallet efter.Tänk om vi kunde hållt ledningen ett tag till.Sedan rinner det iväg och Råå leder med 3-1 i halvtid.Men inga sura miner utan vi går ut och reducerar till 2-3 och då trodde vi verkligen att vi skulle kunna vinna också.Men åter igen gör dom mål direkt, och efter det så tar Råå över de sista minuterna.För övrigt så kom 6-2 målet i 48 min.Kul också att kunna säga att domaren var alldeles utmärkt.Dagens poäng.Tjalle 3, My 2, Jobo 1.Bra också av Jannike.
refererat av Jonny Boy

Bjärelaget DFF-BK Vången 1-7 (1-3)

Bjärelaget förlorade på Bjärevallen med hårresande 1-7 efter 1-3 i halvtid. Bjärelagets mål gjordes av Linda Charlesson på retur efter skott av Ida Danielsson.Dagens poäng:Sara 3,Ida 2,My,Tjalle,Gunilla,Karro 1p.
av Jonny D

Håkanstorps BK-Bjärelaget DFF 4-1 (0-0)

Bortamatch och åter 4 mål i baken alla inspelade i andra halvlek.I första har vi ett skott i överliggaren,två friläge + några halvchanser som slarvas bort.Försvarsmässigt gör vi dock en bra halvlek.Sen vet jag inte vad som händer bakåt, är det orken eller vad?Framåt skapar vi sex rena (6)friläge!!!! i andra halvan och bränner alla utom ett.Dessutom en indirekt frispark från 8- 10m som slarvas bort.Räknar man målchanser borde vi vunnit med ett par mål men spelmässigt var dom snäppet bättre än oss.För närvarande känns uppförsbacken något brant men på med blåställen så kan vi plana ut den och ta några fler poäng kanske redan på lördag mot BK Vången i Förslöv.Kämpa på.Poäng:3p ingen,2p Sara,1p Karro,Ida,Gunilla,Erika,Jessica,Emme.
av Jonny Hoppfull

Bjärelaget DFF-Eskilsminne IF 1-1 (0-1)

Sviten i Grevie håller i sig ett tag till.Nu är det snart två år sen vi förlorade senast i Grevie.Hoppas det håller i sig ett tag till.I dagens match är vi hårt tillbakapressade i större delen av 1:a halvlek och deras ledningsmål är helt i sin ordning även om det luktade offside om det.I andra halvlek kommer vi igen lite grann men det tar 15-20 min. innan vi börjar skapa chanser.Ida har ett skott precis över ribban,ett kontringsläge 3 mot 1 där avgörande passningen missas,en bra frispark av Erika bl.a.Sedan så kommer läget när Ida slår ett inlägg in mot My men bollen studsar istället till Mimmi som nyper till och kvitterar.Med lite tur offensivt hade vi t.o.m fått alla poängen med oss men i ärlighetens namn skall vi vara nöjda med 1 p.Dagens poäng måste gå till KARRO 3p,Fia 2p (vilken räddning i början )Ida 1p
av Jonny Nöjd

DM Bjärelaget DFF-Kvidinge IF 1-0

På förhand visste vi att Kvidinge skulle spela tufft för att få oss ur rytmen.Dom lyckas ganska bra med det men \" vill dom inte skapa något framåt själva?Inte en enda målchans vaskar dom fram i matchen.Vad skall dom med mittfällt till? Vi försöker iallafall även om vi gör en medioker match.En seger är dock alltid en seger och vi behöver inte be om ursäkt för det.Avgörandet kom dock inte förrän i förlängningen när Ida Danielsson snyggt på volley slog in vinstmålet efter en hörna.Det innebär att vi nu är klara för kvartsfinal som spelas 24-25/5.Poäng:3p Gunlla,2p Linda C,1p Jojobjörnen.
av Jonny Niceguy

Bjärelaget DFF-Väsby FK 2-0 (1-0)

Wow, vilken förändring från förra veckan.De första 10-15 min. var de bästa jag sett på länge.1-0 då var i underkant när vi valsade rundor med Väsbyförsvaret.Första målet föregicks av mycket fint spel och avslutningen på nick av Ida var en delikatess.Efter målet flyttade Väsby fram spelet men skapade egentligen ingenting. Bjärelaget fortsatte att skapa chanser bl.a My och Mimmi som var nära ett par gånger.I andra fortsatte laget att kämpa på och målet skulle komma så småningom.Åter igen var det Ida som höll sig framme och tryckte in bollen från nära håll.Efter det målet var det lugn i leden och Sandra var nära att öka på men hennes lobb gick tätt över ribban.Inställning och attityd, det var Bjärelaget idag.Bra jobbat alla.Poäng:Ida 3, Sara 2, alla övriga 1 p.
av Jonny boy

Hallands Nation FF-Bjärelaget DFF 4-0 (3-0)

Seriepremiären gick som de senaste matcherna käpprätt åt skogen.20 insläppta mål på de tre senaste matcherna talar sitt tydliga språk.Förlusten idag med 4-0 var hur rättvis somhelst, vi hade INGENTING att sätta emot.Hemmalaget vann 1:a bollar,2:a bollar, 3:e bollar,4:e.........och när vi sedan bjuder på tre mål och domaren på ett då blir det så här.Lite jävlar anamma och bättre inställning krävs från många håll.Framförallt kan man väl begära att man kommer utvilad till en seriepremiär i div.3 och inte varit ute kvällen innan, det är trots allt ett lagspel.Revansch nästa helg mot Väsby?Jag tror på det hoppas ni gör det också.
av Jonny boy

Ysby IF-Bjärelaget DFF 8-5 (4-3)

Det brukar heta \\\"ett dåligt genrep ger en bra premiär\\\".Om den slitna klyschan skall hålla måste det till ett smärre mirakel försvarsmässigt.Åtta insläppta mål även idag mot ett betydligt sämre motstånd än senast ser inte bra ut milt sagt.Markeringar bakom och utanför och ingen gnista alls.Några spelare såg ut som om de önskade vara någon annanstans.Nu måste blåställen på och verkligen ta för er för nu är det ett faktum:SERIEN BÖRJAR NÄSTA HELG.Det var ju dock inte bara negativt för vi gjorde trots all fem mål framåt dessutom flera riktigt snygga.Målskyttar:Mimmi 1,Bitte 1,Sabina 1,Lotti 1 & Erika 1.Poäng:3p Ingen,2p Bitte,Vickan C 1,Sabina 1,Mimmi 1,Fia 1 Välkommen tillbaka.
av Jonny D

Bjärelaget DFF-Billesholms IK 2-0 (1-0)

Gruppsegern i DM´s grupp 1 bärgades på Båstads grusplan då Bjärelaget DFF besegrade Billesholms IK med 2-0 efter ett mål i vardera halvleken.Första halvlek inleddes bra men efter 15-20 min.spred sig en oro och mycket hafsigt spel där vi helt i onödan bjöd in motståndarna i matchen.Dock utan att dom skapade någon målchans.Mimmi lättade något på nervknutarna när hon gjorde 1-0.I andra halvlek flyttades Ida ner ett steg och plötsligt fick vi ett bra flyt i spelet igen.Några riktigt fina genomskärare från Ida resulterade i ytterligare ett mål från Mimmi som var igenom två gånger till men blev felaktigt avblåst för offside. Billesholm var tuffa men väldigt bleka framåt.Poängdrottning.Mimmi 3p,Ida 2p,Jojo 1p.
av Jonny D

IFK Höganäs-Bjärelaget DFF

IFK Höganäs lämnade WO därför segern till Bjärelaget med 3-0
av Jonny

Bjärelaget DFF-Stattena Bluebirds 0-3 (0-0)

På pappret en svår uppgift men Bjärelaget skall ha en eloge för sitt uppoffrande spel.Första halvlek står vi emot väldigt bra och Stattena är bra men skapar egentligen ingenting.Några halvchanser som Victor klarar ganska enkelt.Direkt i början av andra gör Stattena två snabba mål och punkterar matchen.Stattena petar in ett till efter tjugo minuter och sedan blir det inte fler mål i matchen.Vi får vara nöjda med matchen och även resultatet för det var ju trots allt ett div.2 lag vi mötte. Poäng:Sara 3p,Karro,2p,Erika,Ida &Tjalle 1p
av Jonny

Kvidinge IF-Bjärelaget DFF 0-5

Inledningsvis spelade Kvidingedamerna både hårt och tufft och ibland riktigt fult men när Mimmi gjorde 1-0 efter ett mönsteranfall var det spel mot ett mål långa stunder. Kvidinge försökte störa oss med tufft spel men vi stod upp bra och när comebackande My Olofsson gjorde 2-0 på ett friläge (assist JOJO)behöll vi vårt tempo och gjorde ytterligare tre mål. 3-0 Annie Adolfsson som befann sig på rätt ställe framför mål. 4-0 påpassligt mål av Mimmi och 5-0 ett frisparksmål ribba och in signerat också comebackande Ida Danielsson. Poängdrottning. 3p till Emelie Hildingsson, 2p till Ida, 1p till Sara, Karro & Jojo

Bjärelaget DFF-Billesholm IK 3-3

I andra träningsmatchen för säsongen spelade Bjärelaget 3-3 mot Billesholm. Efter underläge med 3-1 i halvlek vände Bjärelaget på matchen och kunde med lite flyt ha avgjort i slutminuterna. Målskyttar: Svennis, Mimmi, Erika Poängdrottning: 3p Tjalle, 2p Svennis, 1p Sara

Vittsjö-Bjärelaget 11-0

Med massor av spelare borta hade Bjärelaget inte den minsta chans i matchen mot Vittsjö.4-5 mål borde i och för sig aldrig ha godkänts av den s.k domaren men förlusten blev riktigt pinsam med mer än 10 insläppta mål.Förutom en bra period första 25 min. var Vittsjö totalt överlägsna och vann mycket rättvist.Det är bara att \"bryta ihop och komma igen\"
2014   2013   2012   2011   2010   2009   2008   2007   2006   2004